Crnogorska Pravoslavna Crkva

Konačna odluka: Boris se ne može upisati kao poglavar Crnogorske pravoslavne crkve

Konačna odluka: Boris se ne može upisati kao poglavar Crnogorske pravoslavne crkve

Saopštenje za javnost

Ministarstvo pravde Crne Gore donijelo je konačnu odluku o odbijanju nezakonitog pokušaja da se raščinjeno lice upiše kao poglavar Crnogorske Pravoslavne Crkve (CPC). Ovim putem stavljamo na uvid javnosti cijelo Rješenje, kako bi se svako mogao uvjeriti u stepen neozbiljnosti, intelektualne infantilnosti, pravne neutemeljenosti i nesankcionisane argumentacije koje su iznijeli podnosioci ovog zahtjeva.

Još jednom apelujemo na laičku javnost da poštuje Ustav i zakone ove zemlje, jer je to najbolji način da odbranimo Crnu Goru od destabilizacije. Takođe, pozivamo vjernike i podržavaoce Crnogorske pravoslavne crkve da ne nasjedaju na laži koje kontinuirano šire ova lica, jer kako Gospod kaže: “Spoznat ćete Istinu, i Istina će vas osloboditi.” Hristos je Put, Istina i Život; ako se držimo Hrista i ljubimo Istinu, to će nam biti Put u Život vječni.

Na kraju, podsjećamo da ćemo svi doći pred Njegovu Sudsku stolicu i dati račun za svoja djela. Kakvom mjerom danas sudimo, tom istom mjerom će nam se suditi.

Gospodi pomiluj!

Nadleštvo za informisanje CPC

Preuzmi u PDF dokument ili pogledaj rješenje u slikama ispod.

Message
x